Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Svéd masszázs gyógymasszőrtől Budaörsön kedvező árakon!

2020.01.08

Fontos számomra, hogy megteremtsem vendégeimnek a manuálterápia technikájához nélkülözhetetlen nyugalmat és a kellemes környezetet.
Egyedül végzem a munkám a budaörsi manuálterápia stúdiómban. Ennek számos tulajdonsága van a manuálterápia Budaörsi szalonban. Teljes nyugalmat garantál , nincsenek zavaró tényezők, nem szűrődnek át máshonnan zajok a manuálterápia Budaörs részlegénél. Vendégeim nagyon szeretik a hely intimitását a svéd masszázs területénél. A meghitt fény és a lágy zene is segíti az ellazulásukat a svéd masszázsnál, fokozza a masszázs jótékony hatását.
A svéd masszázs Budaörsi technika előtt és után igény szerint lehetőség van zuhanyzásra.
Célom, hogy ügyfeleim  pihenten, új energiával feltöltődve, elégedetten távozzanak a svéd masszázs Budaörsi részlegénél.

Kedves partnereim, a sportmasszázs nem erotikus jellegű, kizárólag az egészség megőrzésre irányul!

A sportmasszázs az egyik legősibb és legkellemesebb technika  a betegségek megelőzésére

A sportmasszázs Budaörsi kezelés során nem csak az izmokat, bőrt, vérkeringést frissíti fel, hanem kellemesen hat az idegrendszerre is. Ezzel csökkenti a kár okozta problémák kialakulásának lehetőségét a sportmasszázs Budaörs városában.

A gyógymasszázs egyedülálló élményt add a pihenni, relaxálni vágyóknak.

Simító, dörzsölő, gyúró és ütögető mozdulatsoraival felfrissíti a vérkeringést a gyógymasszázs területére.

A gyógymasszázs Budaörs megoldása az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése. A bőr és izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások és izomfájdalmak enyhítése vagy megszüntetése miatt használjáka gyógymasszázs Budaörs részlegénél. Hatására javul a bőr rugalmassága a vér-, nyirokkeringés fokozódik amit a gyógymasszőr tudd kialakulni. Csökkenti vagy megszünteti a derék-, hát- és nyaki húzódásokat a gyógymasszőr.

Ön 60 vagy 90 perces masszázs közül választhat amit a gyógymasszőr Budaörsi személyzet tudd megcsinálni. A 90 perces folyamat magában foglalja Hölgyeknél a has és arc masszázst amit a gyógymasszőr Budapesti kollégával tudd megbeszélni. 

A masszázs Budaörsön  az Ön által keresett olajjal történik.

Hangulatos, nyugodt környezetben várom magát  masszázs Budaörsi stúdiómban, hogy még inkább át tudja adni magát a masszázs élményének, új energiával tudjon feltöltődni.

masszazs_budaors_1.jpg